PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

sâmbătă, 26 februarie 2011

Alexandra Stan cucereste Franta


as

O data cu lansarea single-ului "Mr.Saxobeat" in toata lumea, Alexandra Stan s-a dovedit a fi o adevarata revelatie pentru iubitorii muzicii dance. La inceputul lunii februarie artista MediaPro Music a plecat in primul sau turneu internatinal de promovare iar prima tara vizitata a fost Franta.



Alexandra a sustinut recitaluri live in numeroase cluburi din Paris, unul dintre cele mai importante fiind la aniversarea Goom Radio, in cadrul "Goom Celebration".

In plus, romanca a fost prezenta in cadrul unor emisiuni radio extram de cunoscute in Franta unde a interpretat live hitul "Mr Saxobeat". Alexandra a facut furori la cea mai ascultata emisiune matinala - la radio NRJ-NIKOS le 6/9 care in zilele urmatoare a avut invitati pe Katy Perry, Justin Bieber si Hilary Duff si in emisiunea "NRJ avec Cauet" - sau la FUN RADIO la emisiunea Libre Antenne de Karel. Au urmat aparitii la Voltage Radio, FG Radio si Goom Radio.

Tot in Franta, Sony Music a produs si lansat pe 14 februarie 15.000 de unitati ale single-ului "Mr. Saxobeat". In afara de Franta, unde are concerte saptamanal, Alexandra este asteptata si in Canada, Maxic, Germania, Italia, Spania, Insulele Mauritius si Azerbaijan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)