PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

sâmbătă, 26 februarie 2011

Jolie by Sunrise INC, un nou proiect muzical de succes


sinc

Sunrise INC, una dintre cele mai de succes trupe din Romania, lanseaza, alaturi de cunoscutul DJ Liviu Hodor, un nou proiect muzical - Jolie by Sunrise INC.



Dupa ce au cucerit publicul din Romania si nu numai cu single-urile lor, Sunrise INC si Liviu Hodor au decis ca, pe langa hiturile cu care deja ne-au obisnuit, sa lanseze si proiecte muzicale de succes. Lauryn, Noni, Alba Wings, sunt doar cateva dintre proiectele celor patru muzicieni, iar acum, alaturi de Cat Music, lanseaza Jolie by Sunrise INC.

"Sunt foarte multe piese pe care le facem, dar pe care nu le putem canta noi - fie avem alt single in promovare, fie pur si simplu nu ni se potrivesc. Si atunci, alaturi de Liviu am hotarat sa valorificam piesele "hitoase" in alte proiecte. Jolie are toate premisele unui proiect de succes si de abia asteptam sa vedem reactia publicului.", povestesc baietii de la Sunrise INC.

"All I Need Is U", primul single Jolie by Sunrise INC, este o piesa fresh, cu un sound de club care nu te poate lasa indiferent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)