PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

sâmbătă, 26 februarie 2011

Xonia cea mai difuzata artista in 2010 pe posturile de radio din Romania

xonia

Conform Mediaforest, "My Beautiful One" s-a clasat pe locul 1 in topul celor mai ascultate piese la radio ale anului 2010 cu peste 3,6 milioane de ascultari. Piesa de pe locul 2 se afla la o distanta de peste jumatate de milion de ascultari...



Mediaforest a publicat recent topul celor mai ascultate piese romanesti pe radio in anul 2010. Acest top este calculat folosind difuzarile unei piese si numarul de ascultatori al posturilor de radio : Europa FM, Kiss FM, Magic FM, National FM, PRO FM, Radio 21, RRA, Radio Zu, Info PRO pe perioada 1 ianuarie 2010 � 31 decembrie 2010

Locul 1 revine piesei "My Beautiful One", o compozitie Deepcentral interpretata de XONIA. Piesa este lansata in luna aprilie a anului 2010 si ia cu asalt topurile de radio, ajungand foarte repede pe primele locuri ale clasamentelor de gen.

XONIA devine astfel liderul incontestabil in randul solistelor pop difuzate in Romania anului 2010. XONIA este un artist descoperit de catre Star Management in 2008, iar colaborarea cu Deepcentral incepe in anul 2009 cand artista lanseaza primul sau single "Someone To Love You".

In toamna aceluiasi an urmeaza cel de-al doilea single al artistei, "Take The Lead", o productie Mihai Ogasanu, care regizeaza si clipul acestei piese. La inceputul lunii februarie 2011 XONIA lanseaza un nou single - "Hold On", produs in colaborare cu aceeasi Deepcentral. Piesa, lansata initial pe internet, este inclusa deja in playlist-ul celor mai importante posturi de radio din Romania, anuntandu-se ca unul dintre hiturile anului 2011.

Mediaforest este o companie care a dezvoltat un sistem unic ce monitorizeaza canalele radio-TV din Romania. Sistemul identifica orice continut preinregistrat (muzica, spoturi etc) difuzat pe canalele monitorizate si emite statistici de difuzare in timp real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)