PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

sâmbătă, 26 februarie 2011

Radio Killer lanseaza videoclipul piesei "Lonely Heart"


killer

Radio Killer lanseaza astazi videoclipul celui mai recent single: Lonely heart. In premiera, in aceasta productie o veti putea cunoaste pe Lee Heart, noua voce a proiectului si cea care completeaza alaturi de Paul Damixie formula de scena Radio Killer.



"Avantajul de a face parte din Radio Killer e ca tot timpul te distrezi. Ne-am distrat in studio cand am inregistrat piesa, in concertele in care am cantat-o, dar si la filmarile clipului...dupa cum veti vedea. Asa am ajuns sa credem in petrecere ca intr-o religie J", au declarat Paul Damixie si Lee Heart.

In regia lui Iulian Moga, videoclipul surpinde atmosfera unei mari petreceri care a avut loc chiar sambata seara, protagonistii fiind peste 100 de fani Radio Killer, selectati tocmai pe criteriul "party addicted".

Produsa in studiourile HaHaHa Production de catre Smiley si echipa de producatori Radio Killer, piesa Lonely heart se bucura deja de un feedback impresionant din partea ascultatorilor, adunand in timp foarte scurt peste 800.000 de vizualizari pe canalele de Youtube Roton si HaHaHa Production.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)