PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

luni, 14 februarie 2011

Andreea Balan lanseaza super-clipul "Crazy About You"

Andreea Balan lanseaza super-clipul "Crazy About You"

ab

Andreea Balan a lansat luni pe Internet videoclipul "Crazy About You", care ilustreaza cel mai nou single al cantaretei. Piesa "Crazy About You" a fost compusa si produsa de Keo, Louie Grants si Sunrise Inc. Printre cei care apar in videoclip se numara Petrisor Ruge, partenerul de scena al Andreei, coregraful Bursucu', dansatorii Innei (Niggar si Jerry).



"Crazy About You" nu este un videoclip de imagine ci prezinta o parte din universul in care traiesc. Fiecare camera in care intru semnifica intr-un mod simbolic momente din viata mea iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alaturi de-a lungul anilor. Cred ca este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele. [...] A fost extraordinar la filmari. In jurul meu erau numai prieteni si asta conteaza foarte mult", spune Andreea.

Petrisor Ruge, coregraful Bursucu, Ivan Berry (ex-director Sony Music Canada) si Rupert Gayle (compozitorul canadian care a lucrat pentru albumul Superwoman) sunt cateva dintre persoanele dragi Andreei, personaje cu care veti face cunostinta pe parcursul clipului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)