PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

marți, 14 decembrie 2010

Amadeus - un single nou in colaborare cu un DJ rus

Dupa 10 ani de experienta impreuna, cinci albume bine vandute si turnee in toata lumea, Amadeus reincarca muzica dance cu o supradoza de energie si exploreaza o noua directie prin noul lor single, Davai.

Piesa face parte din proiectul lansat in vara - The violin goes clubbing - si este inedita nu numai prin liniile instrumentale care te duc in atmosfera anilor '30, mixate cu ritmuri house, ci si prin aparitia unei voci masculine care canta refrenul in limba rusa.

Ideea colaborarii cu Evgeny Gromik a venit in timp ce fetele lucrau in studioul Bass Production la o piesa noua. "Evgeny este un bun prieten al nostru cu care am inceput sa lucram inca de la inceputul verii, el fiind Dj-ul care ne face mixajul in show-urile noastre live din cluburi. In prima faza, ne-am dorit sa remixam o melodie veche ruseasca care ne placea, dar ascultandu-l cum ne fredoneaza diferite cantece rusesti, ne-a venit ideea sa-i propunem chiar lui Evgeny sa compuna si sa sustina partea vocala", povesteste Andreea.

"Piesa este produsa de catre Andrei Rizo si Sebastian Crayn, iar fratele Andreei, Xenti, ne-a ajutat la aranjamentul ragtime pentru instrumente. Sunt foarte incantata cum a iesit, este o piesa originala care prinde foarte bine atunci cand o cantam live in concerte" declara Patricia.

Trupa Amadeus a concertat in diverse colturi ale lumii, insa niciodata in Rusia. "Speram ca Davai va deschide pentru noi oportunitatea de a concerta si in Rusia, fiind una dintre putinele tari in care nu am reusit inca sa ajungem" spun fetele de la Amadeus, care se pregatesc pentru concertele din aceasta perioada si asteapta cu nerabdare Craciunul, zi pe care sigur o vor petrece cu familia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)