PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

vineri, 10 decembrie 2010

Criss Blaziny ofera cadou fanilor sai un nou videoclip


Multi il stiu, putini il cunosc. El este un tip perseverent si scrie din pasiune. In prezent are un clip nou, mult asteptat de cei obisnuiti cu stilul sau inconfundabil. Clipul este un colaj format din doua piese: "Magic" si "In gura piesei" si face referire la escapismul tinerilor carora nu le merge prea bine in viata amoroasa. 



Cu siguranta multi dintre voi va intrebati cine este acest Criss ? Raspuns: un tanar de la malul marii, care de ceva ani, compune muzica pentru sufletul lui si al ascultatorilor sai. Cunoscut pentru piese precum "Naufragiat in inima ta", "Barbie", "Tatuat pe creier", "Vise" , Criss este totusi de o mare modestie. Intrebat de ce nu iese in fata, el raspunde cotit ca nu este el omul pentru asa ceva. Cu siguranta stie ca media presupune compromisuri si nu este dispus sa accepte regulile impuse.

Noul sau videoclip este regizat chiar de el , impreuna cu Ciucio ,Skizzo Skillz si include piesele "Magic",continuare a celei intitulate "7 August" si "In gura piesei". Intrebat care este criteriul de alegere al melodiilor, Criss ne-a declarat ca prima piesa a fost votata pe blogul sau de catre fani, in scopul de a beneficia de clip iar ce-a de-a doua este una de mult vizata de el sa apara in varianta video. "In gura piesei" este un material lucrat in colaborare cu Skizzo Skillz si vorbeste despre generatia tanara, care isi gaseste alinarea in substante interzise.

Mesajul creat prin lipirea celor doua creatii vizeaza o relatie dintre un el preocupat sentimental si o ea indiferenta, fapt pentru care, singura solutie a baiatului ramane sa mai...traga un fum.

Enjoy Cris Bla Bla...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)