PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

miercuri, 22 decembrie 2010

GaGa l-a ucis pe Mos Craciun!

Se pare ca Lady GaGa se cam plicisea pe-acasa si, cum n-a mai avut motive sa apara prin presa, a decis ca e cazul sa schimbe ceva si sa socheze din nou.

Aseara, la Arena O2 din Londra, Lady GaGa a inceput sa cante piesa lui Shakin' Stevens, "Merry Christmas Everyone", dar, spre surpinderea tuturor, in loc sa ii lase pe oameni sa se duca acasa cu spiritul Craciunului in suflet, a luat din public un Mos Craciun de plus si a incercat sa-i muste capul.

Mosul s-a dovedit, insa, prea tare pentru dintii cantaretei, care frustrata fiind si-a folosit tocul pentru a-l "injunghia" pe Mos Craciun. Acum, noi intelegem ca ea vrea sa socheze, dar cu Mos Craciun ce-a avut? Sau poate a facut asta din cauza ca n-a primit cadou anu trecut...

Si asta nu e tot. Cu doua zile inainte, GaGa a aparut neanuntata pe scena in timpul unui concert a trupei Semi Precious Weapons, imbracata cu nimic altceva decat sutien si chiloti. Evident, cei prezenti in sala au innebunit de fericire si multe din femeile prezente la concert au decis sa i se alature lui GaGa, asa ca s-au dezbracat pana la lenjerie. Macar barbatii din sala pot sa-i multumeasca lui GaGa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)