PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

vineri, 10 decembrie 2010

Tom Boxer & Alexandra Black - Cocktail vedeta in cluburile straine


Tom Boxer este unul dintre artistii romani cei mai cautati in afara tarii. Piesele sale s-au bucurat de un mare succes si au fost licentiate in tarile din Europa dar si in exotica Brazilie. Melodii ca Morena sau Obsession au devenit hituri de radio, ocupand primele pozitii in topurile din Polonia, Serbia sau Bulgaria.



Succesul din topurile radio si-a pus bineinteles amprenta si asupra calendarului de concerte, zilele de weekend devenind brusc prea putine pentru cererile cluburilor din toata lumea. Chiar daca meteorologii anunta primele ninsori, ritmurile dance fierbinti ale lui Tom si vocea puternica a Alexandrei au adus atmosfera unei petreceri cu ecouri de vara in toate cluburile in care cei doi au concertat. Cel mai recent mini turneu i-a dus in Grecia si Cipru, unde au avut trei show-uri incendiare. Prezenta pasionalei Alexandra a energizat scena, fermecand multimea si transmitandu-i miscari fervente de dans.

Cei doi pregatesc o noua piesa, hit ce va incinge cu siguranta atmosfera din cluburile din tara si din afara ei, aducand mai aproape vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)