PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

1001 de nopti dance cu Akcent!

akcentSaptamana trecuta, in ajun de Revelion, Adi, Mihai si Sorin au sustinut un super show intr-unul dintre cele mai celebre si elegante cluburi ale Emiratelor.



In mijlocul miilor de blitzuri, voci si urale, figura ce s-a remarcat cu siguranta a fost cea a Printului Dubaiului, Hamdan bin Mohammed. Seicul, in varsta de 28 de ani, poet publicat si personaj foarte activ in lumea Araba, s-a bucurat de hiturile 'That's my name' si 'Stay with me' ale trupei romanesti.

In 2010, Akcent a inceput sa spuna povestea celor 1001 de nopti dance fierbinti in cluburile din lumea araba. Au cantat pentru prima data in Pakistan si s-au bucurat de un succes rezervat numai marilor vedete internationale in cadrul celor doua turnee indiene si a nenumaratelor concerte din zona Orientului. Astfel, mostenitorul tronului din Dubai a incoronat anul cu cele mai multe concerte internationale Akcent de pana acum.

Cel mai recent hit al trupei, 'My Passion', a fost foarte bine primit atat in afara tarii, cat si in Romania. Piesa a patruns de curand in playlistul tuturor radiourile mari, urcand saptamana aceasta pe locul 27 in Top 100, iar videoclipul, in doar o luna de la lansare, a depasit 2 milioane de vizualizari Youtube. Povestea continua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)