PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

marți, 11 ianuarie 2011

Pregateste-te sa fii cucerit de Antonia!

Anul acesta se pare ca a inceput in zodia Antoniei. Cantareata de origine romana ce si-a petrecut adolescenta in America a luat prin surprindere scena muzicala. Faptul ca a crescut in Las Vegas si Utah, printre oameni de culoare al caror suflet vibreaza pe R'n'B si soul, i-a influentat puternic atat stilul muzical, cat si atitudinea si modul foarte pasional in care simte si transmite ritmul.


Colaborarea sa cu Tom Boxer a adus super hitul 'Morena', urmat de piesa 'Shake it Mamma', aflata in heavy rotation la radiouri foarte mari din Europa si nu numai. Succesul international al piesei a sugerat bineinteles filmarea videoclipului. Astfel, la finalul anului 2010 s-a filmat un clip de imagine, in regia lui Alex Ceausu. Cantareata cu privire hipnotica apare inconjurata de gheise contemporane, pe cat de incitante, pe atat de sexy.

Antonia este astfel din ce in ce mai prezenta in peisajul autohton, aceasta deschizand anul 2011 cu aparitia in cele mai importante petreceri, concerte, emisiuni TV si publicatii. Pregatiti-va pentru o revolutie muzicala sau, dupa cum ne spune chiar ea, 'Hit'em up girl!!'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)