PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

marți, 4 ianuarie 2011

Andreea Banica i-a cucerit pe bulgari cu piesa 'Samba'

Andreea Banica si Dony sunt foarte apreciati in Bulgaria! 'Samba' este cea mai difuzata piesa a anului 2010 in tara vecina.



Andreea este o alta vedeta autohtona care isi doreste celebritatea la nivel international, asemeni Innei. Avand la activ multi ani de cariera in muzica, a venit si randul Andreeei sa i se recunoasca meritele la adevarata sa valoare. Anul 2010 i-a adus Andreei succesul peste hotare, Bulgaria fiind una din tarile care asculta muzica acesteia.

Cu peste 9600 de difuzari, 'Samba' a fost desemnata cea mai transmisa piesa, atat pe undele radio si cat si la posturile tv, conform Asociatiei Bulgare a Producatorilor Muzicali (BAMP) si Nielsen. Prin urmare, Andreea Banica feat Dony au urcat pe cea mai inalta pozitie in topurile din Bulgaria.

Ma bucura mult vestea pe care am primit-o. Publicul din Bulgaria este minunat , la toate concertele pe care le-am avut acolo m-am simtit extraordinar si m-au primit cu foarte multa caldura si bucurie-afirma incantata, Andreea.

Fanii bulgari au avut ocazia sa o vada live pe Andreea Banica in turneul pe care artista l-a avut in acesta toamna in cele mai importante orase din tara vecina.

In curand, Andreea va lansa alaturi de Cat Music un material 'Best Of' care include si megahitul 'Samba'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)