PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

marți, 4 ianuarie 2011

Hotel FM au castigat preselectia nationala Eurovision 2011

Piesa 'Change' a trupei Hotel FM a castigat finala selectiei nationale Eurovision, organizata de TVR, in premiera, in noaptea de Revelion.



Noaptea dintre ani a fost martora unei competitii stranse intre cei 13 finalisti dornici de a reprezenta Romania la etapa internationala Eurovision 2011. In urma voturilor,juriul de specialitate (50%) si de voturile telespectatorilor (50%), Hotel FM a obtinut un total de 22 de puncte - punctajul maxim din partea juriului (12) si 10 puncte de la public.

Trupa formata din David Bryan (voce), Gabriel Baruta (compozitorul piesei, pian & backing vocals) si Alex Szus (tobe) va reprezenta Romania la concursul international Eurovision ce se va desfasura in luna mai in Germania, la Dusseldorf. Este cea de-a doua participare a trupei la Selectia Eurovision, anul trecut Hotel FM ocupand locul patru.

Premiile acestei Selectii Nationale au avut cea mai mare valoare din istoria Selectiilor Nationale Eurovision organizate de TVR pana acum. Gabriel Baruta, compozitorul piesei 'Change', a castigat marele premiu al concursului, un autoturism BMW Seria 3, oferit de Automobile Bavaria Group.

Locul II a fost ocupat de Directia 5, 'Cinema Love' cu 17 puncte (10 juriu + 7 televot)iar locul III de Distinto, Ianna si Anthony Icuagu cu piesa 'Open Your Eyes' ce a obtinut 17 puncte (5 juriu + 12 televot).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)