PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

joi, 6 ianuarie 2011

Trupa britanica Hurts colaboreaza cu Laura Cosoi

Hurts a filmat un videclip pentru noul lor single. Cunoscuta prin prisma show-ului cu renume international la care a participat, Laura Cosoi a avut prilejul de a participa la filmarile urmatorului hit al formatiei.



Piesa 'Sunday', noul single al baietilor de la Hurts, beneficiaza deja de un videoclip ce va fi in curand disponibil publicului. Filmarile au avut loc la sfarsitul lunii decembrie in studiourile MediaPro, fiind realizate in colaborare cu Domino Production.

Frumoasa romanca se afla la a doua colaborare cu trupa, prima fiind in clipul piesei 'Better than love', in care interpreta un personaj androgin. de aceasta data, Laura a jucat rolul unei ispite a lui Orfeu din Infern. 'Sansa de a ma intalni cu W.I.Z si cu cei din trupa Hurts a carei fana m-am declarat ulterior a fost pentru mine o experienta unica, deosebita si m-am simtit privilegiata ca am facut parte dintr-un cast atat de valoros din punct de vedere artistic', a declarat vedeta.

W.I.Z, regizor de renume in Marea Britanie, a mai lucrat pentru trupe si artisti, printre care: Massive Attack, Oasis, Kaiser Chiefs, All Saints, Stereophonics, The Chemical Brothers si Marilyn Manson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un Altfel De Blog :-)