PartyRadio Romania TRAFIC FREE - Traffic Exchange

Cauta pe acest blog

Postări populare

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Asculta IN PREMIERA un demo al noii piese a lui Britney Spears, 'Hold It Against Me'!

Britney Spears a postat pe net si coperta promotionala a primului ei single dupa o pauza de mai bine de un an, "Hold It Against Me", aproape concomitent cu aparitia unui demo a piesei pe internet..

 

Britney Spears va fi prima senzatie a noului an odata cu lansarea primului ei single de la "3" din 2009, "Hold It Against Me".

Se pare ca fanii artistei au fost atat de nerabdatori sa auda noul single, care va fi lansat martea viitoare, pe 11 Ianuarie 2011, incat au postat online si un demo al piesei.

Britney a scris pe contul ei de Twitter despre acest demo, "Am auzit ca un demo al piesei mele a aparut pe net. Daca voi credeti ca demoul asta este bun, atunci sa vedeti cum o sa fie piesa integrala". Pe langa acest comentariu, Britney a postat si coperta singleului pe contul ei de Twitter, pe care o poti vedea dupa videoclip.

Cum ti se pare demoul de mai jos? Crezi ca piesa o sa fie un super hit?

Un comentariu:

  1. nuu stiu ce sa zic.....nici nu pare stilul Britney....plus ca sunt atatea demo-uri atat de diferite ale acestei piese incat nu mai stii care e cel adevarat. Artista a confirmat faptul ca este pe net un demo al melodiei dar nu specificat care e cel original...astept cu nerabdare lansarea oficiala pentru a lamuri acest lucru...demo-ul e dragut...cred ca as asculta asa ceva dar daca Britney face o schimbare radicala in stilul sau cred ca nu va avea asa mare succes la public....Lawr

    RăspundețiȘtergere

Un Altfel De Blog :-)